Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jan de Vries nieuwe voorzitter CNV Connectief

Jan de Vries is op 8 maart door de Algemene Vergadering van CNV Connectief benoemd als voorzitter. CNV Connectief is de vakvereniging voor Zorg & Welzijn, Onderwijs, Overheid en Publieke diensten (energie, telecom et cetera.).
Jan de Vries400.jpeg

Jan de Vries was bestuurder en toezichthouder bij onder meer de NOS en Trouw werkte als directeur bij ActiZ en MEE Nederland. Bestuur en raad van toezicht van CNV Connectief schrijven blij te zijn met de komst van De Vries vanwege zijn ervaring en verbindende eigenschappen.

Medewerkers in de zorg
De Vries: ‘De publieke sector in Nederland behoort tot de top van de wereld. Dat komt vooral door de kwaliteit van de mensen die er werken. De medewerkers in de zorg, het onderwijs, de overheid en andere publieke diensten verdienen onze waardering en vertrouwen. Ik wil mij daarom graag met hart en ziel voor hen inzetten. En mij in het bijzonder sterk maken voor investeringen in hun professionaliteit, minder papierwerk, voldoende zekerheid en daarmee voor een aantrekkelijk beroep. De krapte op de arbeidsmarkt in de publieke sector vraagt dat we daartoe binnen en buiten de vakbeweging de handen ineen slaan. In tijden dat de tegenstellingen in onze samenleving eerder vergroot worden, zoekt CNV Connectief juist de verbinding. Daar voel ik mij bij thuis.’

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.