Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jan Maarten Nuijens in bestuur KwadrantGroep

Jan Maarten Nuijens start per 1 oktober als voorzitter raad van bestuur bij de KwadrantGroep in Drachten. Hij volgt Roelof Jonkers op.
janmaartennuijens400.jpg

De KwadrantGroep schrijft: ‘Nuijens heeft ruime ervaring als bestuurder in de thuiszorg en verpleeg- en verzorgingshuiszorg. Momenteel is hij voorzitter raad van bestuur bij stichting Envida in Maastricht. Die functie bekleedt hij sinds 2009. Daarvoor was hij 13 jaar als lid raad van bestuur en directeur zorg verbonden aan TriviumMeulenbeltZorg en rechtsvoorgangers.’

Tweehoofdige raad van bestuur
De raad van toezicht heeft eind vorig jaar besloten om het bestuur van de KwadrantGroep tweehoofdig te maken. Daarom is men tevens op zoek naar een lid van de raad van bestuur. ‘Een tweehoofdig bestuur vermindert de kwetsbaarheid van het bestuur.’

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.