Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Joke de Vries beoogd hoofdinspecteur Jeugd

De Inspectie Jeugdzorg en Inspectie voor de Gezondheidszorg fuseren binnen afzienbare tijd tot Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd. Joke de vries is beoogd hoofdinspecteur Jeugd in de gefuseerde organisatie.
inspectie400.jpeg

Joke de Vries is momenteel hoofdinspecteur Maatschappelijke Zorg bij de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ). Per 1 juli neemt ze de taak van waarnemend hoofdinspecteur bij de Inspectie Jeugdzorg van Gemma Tielen over tot aan de fusie. Tielen gaat 1 juli met pensioen gaat.

De Vries heeft veel ervaring op gebied van jeugdzorg; van 2002-2010 was ze ook hoofdinspecteur bij de Inspectie Jeugdzorg. Daarvoor was ze onder andere plaatsvervangend directeur Gehandicaptenzorg bij het ministerie van VWS, had leidinggevende functies in zorggerelateerde sectoren bij de diverse gemeenten.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.