Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jos Brinkmann in bestuur GGZ Noord-Holland-Noord

Vanaf 1 november 2012 verwelkomt GGZ Noord-Holland-Noord Jos Brinkmann als nieuwe bestuurder. Met de komst van Jos Brinkmann, die nu bestuurder is van PsyQ, haalt GGZ NHN een man binnen die zijn sporen ruim verdiend heeft binnen de ggz.
Jos Brinkmann in bestuur GGZ Noord-Holland-Noord

Jos Brinkmann volgt Adriaan Jansen op, die per 1 oktober 2012 naar GGZ Friesland vertrekt.

De 53-jarige Brinkmann is zijn carrière begonnen als verpleegkundige en afdelingshoofd in het psychiatrisch ziekenhuis Sancta Maria in Noordwijk. Eind jaren tachtig kwam hij bij KPN te werken. Daar heeft hij in tien jaar tijd op verschillende afdelingen en in verschillende functies en vakgebieden gewerkt, van wetenschappelijk onderzoeker tot organisatieadviseur. Eind jaren negentig werkte Brinkmann als manager bij GGZ Nederland.

CV

Sinds 2001 is hij werkzaam als directeur bedrijfsvoering bij de Parnassia Bavo Groep. In de afgelopen jaren heeft hij diverse zorgbedrijven van de Parnassia Bavo Groep aangestuurd. Sinds 2010 is hij bestuurder van het zorgbedrijf PsyQ. Jos Brinkmann heeft onder andere sociologie en psychologie gestudeerd en in 2007 heeft hij zijn MBA-Health afgerond.

ggz

Brinkmann: ‘De geestelijke gezondheidszorg opereert in een dynamische omgeving, waarbij we niet alleen op de financiën moeten focussen maar met name ook op de inhoud en onze concurrentiepositie. Het is zaak dat we met elkaar de strategie zodanig bepalen dat we rekening houden met deze ontwikkelingen. Leidend daarin is dat we goede zorg leveren aan onze cliënten.’ (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Nellieke de Koning directeur bij GGZ Noord-Holland-Noord

Drieënhalf miljoen euro voor GGZ Noord-Holland-Noord

Marijke van Putten wordt directeur Innovatie GGZ Noord-Holland-Noord

Hans de Bont verlaat GGZ Noord-Holland-Noord

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.