Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Jos de Blok: ‘VWS benut expertise zorg onvoldoende bij vaccinatiestrategie’

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Benut de expertise van wijkverpleegkundigen om zo veel mogelijk mensen snel te vaccineren. Die oproep doet Jos de Blok aan het ministerie van VWS, na een voorstel om te helpen bij de vaccinatiestrategie. De 10.000 wijkverpleegkundigen staan klaar om te prikken.
Jos de Blok Buurtzorg
Buurtzorg-directeur Jos de Blok
Premium

‘Beste @hugodejonge: mocht u nog

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  3 REACTIES

  1. Jos de Blok en Ernst Kuipers hebben gelijk. Voor het vaccineren is iets ‘nieuws’ vanuit VWS opzetten ook het verspillen van tijd, geld en kwaliteit. Dat bewijzen de ziekenhuizen op positieve wijze met hun snelheid voor vaccinaties in de acute zorg.

  2. Lees alle reacties
  3. A) Het Biontech/Pfizer-vaccin is niet te vervoeren per vaccin op de fiets. Was dit maar waar. Ook niet door de wijkverpleegkundigen van de heer De Blok. Dit is dus geen oplossing waar iemand iets aan heeft.
   B) De sneer naar de verpleeghuizen is onwaar en niet nodig. Zij hebben niet gelobbyd om voorrang maar hun zorgmedewerkers werden ineens en tor hun verrassing vooraan gezet om de verpleeghuisbewoners te beschermen.
   Dit is informatie die iedereen die een beetje verstand van de sector heeft weet. Het zou goed zijn als de auteur niet zomaar alles neerpent wat de heer De Blok roept. Het is niet constructief, zaait verwarring en is eigenlijk clickbait.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.