Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Jos van Rooijen commissaris bij Beweging 3.0

Jos van Rooijen is op 3 juli toegetreden tot de raad van commissarissen van Beweging 3.0. Met de aanstelling van Van Rooijen is de raad van commissarissen van de zorgorganisatie weer op volledige sterkte.
Akkoord-iStock-400.jpeg

De raad van commissarissen en de raad van bestuur van Beweging 3.0 schrijven zeer verheugd te zijn over de komst van Van Rooijen. ‘We zien er naar uit om samen met hem de koers die medio 2016 werd ingezet, verder te realiseren.’

Portefeuille financiën
De medezeggenschapsraden van cliëntvertegenwoordigers en medewerkers van Beweging 3.0 staan achter de benoeming van Van Rooijen. Van Rooijen, tevens vicevoorzitter van de Raad van Commissarissen, is verantwoordelijk voor de portefeuille Financiën. ‘Ik verheug mij op de samenwerking met de leden van de Raad van Commissarissen en met de Raad van Bestuur. Met de inzet van alle betrokkenen bij Beweging 3.0 zullen we de ingezette lijn van kwaliteitsverbetering doortrekken. Mijn speerpunt hierin is het leggen van een gezonde en duurzame financiële basis. Ik heb er het volste vertrouwen in dat we dit voor elkaar krijgen’, aldus Van Rooijen.

CV
Jos van Rooijen (1953) deed ruime ervaring op in diverse directie- en bestuurlijke functies. Op dit moment is hij onder meer lid van de Raad van Toezicht van de Haagse Hogeschool en van de Raad van Commissarissen van Stichting Humanitas Huisvesting (Rotterdam). Daarnaast is hij sinds 2015 lid van de Raad van Toezicht van Ziekenhuis Twente.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.