Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

Kim van Leeuwen gekozen tot Talent van het Jaar 2012

Mark van Dorresteijn
Kim van Leeuwen is gekozen tot Talent van het Jaar. Dat is donderdag bekendgemaakt door juryvoorzitter Martin van Rijn (bestuursvoorzitter PGGM) tijdens een congres van vaktitel Zorgvisie in Breukelen.
Kim van Leeuwen gekozen tot Talent van het Jaar 2012

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest talentvolle jonge manager in de Nederlandse gezondheidszorg. Zij ontvangt de prijs omdat ze de afgelopen jaren zeer succesvol is geweest bij het Reinier de Graaf Gasthuis. Zij is sinds 2007 teamleider bij de afdeling Orthopedie. Door Van Rijn werd zij geprezen om haar authentieke persoonlijkheid en de intensiteit waarmee zij nadenkt over haar werk. ‘Ze gaat de pijnlijke sfeer niet uit de weg en bij haar manier van leiderschap speelt passie een hele grote rol. Misschien is dit wel de nieuwe manier van leiding geven.’
Kim van Leeuwen vertelde tijdens haar presentatie ook over het kwaliteitsspel dat zij heeft ontwikkeld. Dat spel is hier te vinden.

Talent van het Jaar

Het is de derde keer dat deze prijs wordt uitgereikt door Zorgvisie in samenwerking met detacheerder en wervingsbureau Grow/Work. Vorig jaar is deze prijs gewonnen door apotheker Willem van de Spijker van Mediq-apotheek ’t Heelhuis in Helmond. (Zorgvisie)

Bekijk ook:

Dossier Zorgmanager van het Jaar 2012

Overzicht genomineerden Zorgmanager en Talent van het Jaar

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.