Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Klink benoemt nieuwe bestuursleden ZonMw

Minister Ab Klink van Volksgezondheid heeft Marcel Levi benoemd tot vice-voorzitter van het bestuur van ZonMw en Christine Mummery tot lid van het bestuur. De minister deed de benoemingen in samenwerking met het Algemeen Bestuur van de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk onderzoek. Binnenkort wordt nog een derde bestuurslid benoemd.
Klink benoemt nieuwe bestuursleden ZonMw

Levi is sinds 2000 hoogleraar Inwendige Geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam en internist en hoofd van de afdeling Inwendige Geneeskunde van het Academisch Medisch Centrum. Mummery werkt als hoogleraar ontwikkelingsbiologie bij de afdeling Anatomie en Embryologie in het Leids Universitair Medisch Centrum. Mummery is bekend om haar stamcelonderzoek naar het hart.

ZonMw

ZonMw is een overheidsorganisatie die werkt aan het in de praktijk brengen van wetenschappelijk onderzoek, ondermeer door het subsidiëren van zorginnovaties. (Zorgvisie – Nico van Wijk)

Lees ook:

Geen lucht voor innovatie bij zorginkoop 2009

Pauline Meurs voorzitter ZonMw

Scriptieprijzen innovaties in de zorg zijn uitgereikt

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.