Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Koppeling PSYGIS Quarant en Zorg voor Jeugd bij Reinier van Arkel

Mario Gibbels
GGZ-instelling Reinier van Arkel groep heeft onlangs de koppeling tussen PSYGIS Quarant en Zorg voor Jeugd in gebruik genomen. De behandelaren krijgen zo toegang tot het digitale signaleringssysteem van Zorg voor Jeugd dat risicomeldingen over jeugdigen bij elkaar brengt.

“Er is hard gewerkt om de koppeling tussen PSYGIS Quarant en Zorg voor Jeugd te realiseren”, meldt de PinkRoccade. “Dankzij de samenwerking van heel wat disciplines binnen PinkRoccade Healthcare, de leverancier van PSYGIS Quarant, met de IT leverancier van Zorg voor Jeugd en medewerkers van de Reinier van Arkel groep, is de koppeling opgeleverd. Daarna heeft Reinier van Arkel haar organisatorische procedures getest.”

Herlaarhof, het centrum voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie, en het centrum voor Adolescenten Psychiatrie van de Reinier van Arkel groep registreren alle nieuwe cliënten bij Zorg voor Jeugd via PSYGIS. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.