Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

LangeLand Ziekenhuis betaalt toch rest salaris

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Medewerkers van het LangeLand Ziekenhuis in Zoetermeer krijgen toch nog dit jaar het volledige decembersalaris. Eerder had het ziekenhuis laten weten de helft pas in januari te betalen.
LangeLand Ziekenhuis betaalt toch rest salaris
Foto: Lange Land Ziekenhuis
Premium

Het ziekenhuis zei zo krap

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. ‘Wij hebben inzicht in de financiële situatie van het LangeLand. Het ziekenhuis heeft genoeg geld in kas om de lonen uit te betalen. Het is onnodig en niet verstandig om een deel van het inkomen pas in januari uit te betalen.’.
   Dat staat hierboven in het artikel. Wat is dat voor een directeur die Brinkman dat hij voor Kerst onder zijn personeel zoveel onrust veroorzaakt. 15 dec geen loon, 24 dec weer wel. Die man heeft zich toch niet 110 procent ingespannen. Wanneer worden zulke figuren — die zogenaamd terecht heel, heel hoge salarissen hebben omdat ze zo’n belangrijke functie hebben — BUITEN GEDONDERD, ook zonder loon.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.