Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Laurens kiest voor ecd mijnCaress

Mark van Dorresteijn
Zorgorganisatie Laurens heeft op 28 november getekend voor het elektronisch cliëntendossier mijnCaress van PinkRoccade Healthcare.
Laurens kiest voor ecd mijnCaress

Vanaf januari 2015 maken de medewerkers van Laurens gebruik van mijnCaress voor de integrale ondersteuning van de dienstverlening. Momenteel maakt Laurens gebruik van zes verschillende cliëntinformatiesystemen.

Integraal werken

Laurens wil haar cliënten steeds meer in staat stellen om zelfredzaam te zijn en een betekenisvol leven te leiden als zij ouder worden of specialistische hulp nodig hebben. Deze veranderende positie van de cliënt vraagt om aanpassing van de werkwijze van Laurens. Marc Scholten, bestuurslid Laurens: ‘De inzet van de medewerkers volgt de afspraken die met cliënten zijn gemaakt. Om de dialoog met de cliënt te faciliteren, koos Laurens voor een informatiesysteem dat de onderlinge samenwerking ondersteunt van iedereen die bij de dienstverlening betrokken is en dat voor alle financieringsvormen van Laurens van toepassing is.’

Ecd

mijnCaress van PinkRoccade Healthcare zorgt ervoor dat de betrokken medewerkers van Laurens over een actueel totaalbeeld van een cliënt beschikken en over gegevens om de dienstverlening beter te monitoren en te sturen. Het zorgt er ook voor dat de geleverde dienstverlening vanuit één systeem voor alle financieringsvormen eenvoudig kan worden gefactureerd.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.