Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Leen Goemans vertrekt bij de NVZ

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Leen Goemans, manager zorg bij de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen, vertrekt naar Achmea. Hij begint daar op 28 november als regiomanager zorginkoop ziekenhuizen.
Leen Goemans vertrekt bij de NVZ

Goemans begon zijn loopbaan bij het ministerie van VWS (destijds WVC). Daar werkte hij op diverse terreinen binnen de curatieve sector. In 1997 stapte hij over naar de Landelijke Huisartsen Vereniging. Namens de LHV was hij vertegenwoordiger in het College Tarieven Gezondheidszorg

Vormgeven

Achmea is druk bezig zijn divisie Zorg en Gezondheid vorm te geven. Eerder trok de zorgverzekeraar al mensen aan als Robbert Huijsman, voormalig directeur CIZ, en Ben Crul, voormalig hoofdredacteur Medisch Contact. (Zorgvisie-Carina van Aartsen)

Zorgmanager en Talent van het Jaar 2012

De inschrijving voor de verkiezing van Zorgmanager en Zorgvisie Grow/Work Talent van het Jaar 2012 is geopend. Meer informatie en aanmelden

Lees ook:

CIZ-directeur Robbert Huijsman gaat naar Achmea

Agis-topvrouw wordt directeur zorginkoop Achmea

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.