Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Leerstation Zorg en PAT Learning Solutions integreren e-learning

Annelies Vermeulen
PAT Learning Solutions uit Tilburg heeft haar digitale leeromgeving PulseWeb geïntegreerd met de bibliotheek met kennisitems van Stichting Leerstation Zorg uit Veldhoven. De digitale leeromgeving begeleidt het hele leerproces in meer dan 30 ziekenhuizen en andere zorginstellingen in Nederland. Leerstation Zorg construeert, valideert en onderhoudt leermateriaal en stelt dit beschikbaar aan gebruikers in zorg en onderwijs.
Leerstation Zorg en PAT Learning Solutions integreren e-learning

Voor deelnemers aan de lesprogramma’s betekent een koppeling met Leerstation Zorg een verbetering. Cursisten hoeven niet steeds te wisselen tussen de leeromgeving en de vragenbibliotheek. Leerstation Zorg werkt bij de constructie, validatie en het onderhoud van de vragen samen met professionals uit de praktijk. Hierdoor zijn instellingen verzekerd van kwalitatief hoogwaardige vragen. De toetsvragen vormen nu een integraal onderdeel van de elektronische leeromgeving. Voor de ontwikkelaars van leermodules betekent dit tijdswinst en is dit dus kostenverlagend. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Leerstation Zorg en Permanente-educatie.nl koppelen e-learningportaal

Zorgsector organiseert e-learning roadshow

Meerderheid zorgorganisaties gebruikt e-learning

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.