Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Lettie van Atteveld wordt bestuursvoorzitter HWW Zorg

Mark van Dorresteijn
Lettie van Atteveld is per 1 oktober benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur van Haagse Wijk- en WoonZorg (HWW Zorg). Zij volgt Mirjam Hagen op. HWW Zorg en Hagen hebben in goed overleg besloten de samenwerking te beëindigen.
Lettie van Atteveld wordt bestuursvoorzitter HWW Zorg

Van Atteveld werkt sinds 1987 in de zorgwereld. Zij is begonnen als hoofd poliklinische en (para-)medische dienst voor het Medisch Centrum Haaglanden in Den Haag. Sinds 1995 is zij verbonden geweest aan het Ruwaard van Putten Ziekenhuis, achtereenvolgens als lid en als voorzitter van de raad van bestuur.

Reactie raad van toezicht

“Wij hebben haar tijdens de kennismakingsgesprekken leren kennen als een daadkrachtige en loyale persoonlijkheid”, stelt John Bergs, voorzitter toezicht. “Wij realiseren ons dat door het vertrek van Hagen, HWW Zorg groot belang heeft bij continuïteit van het bestuur. HWW Zorg heeft sinds de oprichting in 2009 een moeilijke periode achter de rug en maakt inmiddels prima vorderingen op onder andere het gebied van de kwaliteit van de zorgverlening. De recent gerealiseerde hercertificering HKZ voor alle zorgactiviteiten is daar een fantastisch voorbeeld van.”

HWW Zorg

HWW Zorg is een van de grotere zorgaanbieders in Den Haag. HWW Zorg is een wijkgerichte zorgorganisatie en biedt zowel zorg thuis aan als in tien verpleeghuizen en woonzorgcentra. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgmanager en Talent van het Jaar 2012

De inschrijving voor de verkiezing van Zorgmanager en Zorgvisie Grow/Work Talent van het Jaar 2012 is gestart. Meer informatie en aanmelden

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.