Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Live: Isala Publiekacademie over chronische pijn

Mark van Dorresteijn
De Isala Publieksacademie start vanavond om 20.00 uur en gaat over chronische pijn. Op deze pagina kunt u de uitzending live volgen. Anesthesiologen/pijnartsen Gerrit Keizer (links) en Harry Naber (rechts) geven uitleg over de soorten pijn en leggen uit hoe zij werken in het pijncentrum van de Isala klinieken.
Live: Isala Publiekacademie over chronische pijn

Sprekers

Harry Naber en Gerrit Keizer zijn beide werkzaam bij de Isala klinieken en maken deel uit van het Pijncentrum Isala. Naber neemt de bezoekers mee in de wereld van pijn; wanneer gaat acute pijn over in chronische pijn. En wat betekent chronische pijn eigenlijk voor het dagelijkse leven? Ook zal hij de werkwijze en de rol van het Pijncentrum Isala toelichten. De behandeling van pijn gaat verder dan alleen de behandeling van het symptoom. In de behandeling wordt ook gekeken naar de psychische en sociale aspecten van pijn. Keizer gaat dieper in op enkele specifieke behandelingen van chronische pijn en de nieuwste ontwikkelingen bij het Pijncentrum Isala.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.