Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Loek Winter lonkt naar De Sionsberg

Carina van Aartsen is redacteur bij Zorgvisie, Skipr en Qruxx. Ze schrijft over alle sectoren van de zorg, maar vooral over de ouderenzorg en eerste lijn. Omdat daar nu de grootste uitdagingen liggen: voor de zorg zelf maar ook voor de samenleving. Als aandachtsgebieden heeft zij de thema´s: governance, zorgverzekeraars en financiën.
Zorgondernemer Loek Winter is in beeld om ziekenhuis De Sionsberg in Dokkum financieel te steunen. Winter bevestigt dit naar aanleiding van berichtgeving in de Leeuwarder Courant.
Loek Winter lonkt naar De Sionsberg

Contact opnemen

Winter laat weten dat hij zeker geïnteresseerd is maar de berichten hierover voorbarig te vinden. “We hebben nog niet eens met elkaar gesproken.” Ook is nog geen gesprek met het ziekenhuis in Dokkum gepland, zegt Winter. “Ik ga er niet actief achterheen. De heer Krappel kan met mij contact opnemen.”

In de rij

Winter is ook in het nieuws vanwege een mogelijke overname van het onderdeel volwassenenzorg van de failliete zorginstelling Zonnehuizen. Desgevraagd laat hij weten over voldoende geld te kunnen beschikken om ook in De Sionsberg te investeren. “Ik heb geen probleem om aan geld te komen. Mensen staan bij mij in de rij om te investeren.”

Ziekenhuis De Sionsberg heeft nog niet gereageerd. (Zorgvisie-Carina van Aartsen)

Lees meer:

Winter heeft interesse in Zonnehuizen

Loek Winter wil volwassenenzorg Zonnehuizen

De Sionsberg wordt centrum voor planbare zorg

Ziekenhuis Dokkum moet stoppen met alle spoedzorg

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.