Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Longarts en VUmc met elkaar in gesprek

Mark van Dorresteijn
Het kort geding dat longarts Piet Postmus had aangespannen tegen het VUmc omdat hij op non-actief is gezet, is afgeblazen. Dat liet advocaat Tijmen Noordoven van Postmus donderdag weten.
Longarts en VUmc met elkaar in gesprek

‘De raad van bestuur en Postmus gaan op korte termijn met elkaar praten’, aldus de raadsman. De arts wil zo snel mogelijk weer aan het werk.

Non-actief

Het in opspraak geraakte ziekenhuis zette Postmus vorige week op non-actief. De verontwaardiging daarover was groot, onder meer van patiëntenorganisaties, omdat Postmus degene was die de interne wanorde bij VUmc had aangekaart bij het bestuur. Vorige week vertrokken twee van de drie bestuursleden en dinsdag werden de twee vervangers al benoemd. (ANP)

1 REACTIE

  1. Nee, een kort geding moet VUmc niet hebben. Stel dat ze het verliezen, dan heeft Postmus gelijk en dat kan niet bij een Raad van Bestuur, vinden ze zelf. Dat ze met grote regelmaat de plank schandalig mis slaan, wordt altijd onder de mat geschoven; ja, tot Postmus kwam. Denk dat Postmus er rekening mee moet houden dat hij bij VUmc is uitgerangeerd. Zie je hoe handig VUmc dit heeft gespeeld. Ik had het voorspeld. Veel tamtam aankondigen over onderzoek, onderzoek en onderzoek (we zijn bezig) dan verflauwt de NOODZAAK om de RvB en de RvT (met Veerman voorop) buiten te flikkeren.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.