Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Maarten Hoek Interim-directeur bij ZN

Maarten Hoek neemt tijdelijk de functie van ZN-directeur Zorg Marianne Lensink over. Per 1 september 2017 maakt Lensink de overstap naar Vilans, het kenniscentrum voor de langdurige zorg. Zij wordt daar coördinator Programma Waardigheid en trots.
hoekk400.jpg

Maarten Hoek start op maandag 26 juni bij ZN. Hij is bedrijfskundige en werkt als interim-directeur/bestuurder in de zorg en heeft brede ervaring in senior managementfuncties, zowel bij zorgverzekeraars (IZZ en Achmea) als bij zorginstellingen (Lelie Zorggroep en Sensire). Veelal was hij verantwoordelijk voor de financiële portefeuille, (aanvullend) zorgpakket en de zorginkoop/zorgverkoop. Ook is hij Voorzitter van de Raad van Toezicht van Atlant Zorggroep.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.