Boeken

In de boekenrubriek een recensie van 'In de spreekkamer. Samen Beslissen: waarom moeilijk doen als het samen kan?' En 'Bladeren met' Albert-Jan Mante.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Recensie

In de spreekkamer

Samen Beslissen: waarom moeilijk doen als het samen kan?

Els Wiegant, Michiel Hageman en Teun Teunis

Poiesz Uitgevers

€ 19,95

Bij een gebroken onderbeen met een bot dat uitsteekt is er geen keuze. De patiënt moet geopereerd worden. Maar bij andere aandoeningen en ziektes zijn wel meerdere opties: wel of geen chemo, operatie, medicatie. In hun boek pleiten de artsen Michiel Hageman en Teun Teunis (en tekstschrijver Els Wiegant) voor ‘samen beslissen’, waarbij artsen met hun patiënt de situatie, mogelijkheden en gevolgen van behandelingen bespreken om zo een keuze te maken die het beste bij iemand

0
20

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.