Boeken

Welk boek biedt zorgbestuurders houvast? Uit welk boek putten zij inspiratie voor hun dagelijkse werk? En welk boek bevelen zij de lezers van harte aan?

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

De dokter en het geld artsen (her)berekenen de kosten van de zorg marcel levi (red.)

Gebonden 224 pagina’s diagnosis uitgevers prijs € 29,50

Artsen beslissen zelden over geld in de zorg, schrijft Marcel Levi in zijn inleiding. In dit boek laten artsen – aangevuld met zorgbestuurders, economen en een patiënt – wél hun licht schijnen over zaken als het stelsel, doelmatige zorg en selectieve inkoop. Dat gebeurt in gedegen hoofdstukken en in korte bespiegelingen: waar moet meer geld heen, waar kan het minder?

Diverse auteurs belichten de vraag wat een behandeling maximaal mag kosten. Matthijs Versteegh legt uit hoe

0
13

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.