Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Boeken

Krista Kroon
Maatschappelijke organisaties zoals zorginstellingen, scholen en woningbouwcorporaties opereren in de complexe spanningsdriehoek tussen overheden, gemeenschappen en de markt. De sector is continu in verandering. Toch is er weinig geschreven over veranderprocessen in maatschappelijke organisaties, stelt Jaap Boonstra, veranderdeskundige, hoogleraar en adviseur.
Zvm09 Pag43 Boeken
Premium

Recensie

https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41187-017-0147-4/MediaObjects/41187_2017_147_Fig1_HTML.jpgVERANDEREN VAN MAATSCHAPPELIJKE ORGANISATIES

Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.