Boeken

De gedachte dat alleen professionals passende hulp kunnen bieden leeft vooral in het hoofd van professionals zelf. Dat is niet vreemd, want zij zien alleen een selectie van mensen met ernstiger of hardnekkiger problemen’, schrijft Bauke Koekkoek, lector Sociale en methodische aspecten van psychiatrische zorg.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

RECENSIE

VERWARD IN NEDERLAND
HOE WE OMGAAN MET MENSEN MET PSYCHISCHE STOORNISSEN
BAUKE KOEKKOEK
PAPERBACK
303 PAGINA’S
LANNOO CAMPUS
PRIJS € 24,99

De gedachte dat alleen professionals passende hulp kunnen bieden leeft vooral in het hoofd van professionals zelf. Dat is niet vreemd, want zij zien alleen een selectie van mensen met ernstiger of hardnekkiger problemen’, schrijft Bauke Koekkoek, lector Sociale en methodische aspecten van psychiatrische zorg. Zelf ggz-professional – verpleegkundige in de crisisdienst – bewaart hij kritische distantie. Helder en pakkend legt hij uit wat psychische stoornissen zijn, hoe we ze behandelen en wat er beter kan. Alles komt

0
49

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.