Boeken

Hoe ziet de gezondheidszorg in de toekomst eruit? Dat is bij uitstek een vraagstuk voor trendwatcher Adjiedj Bakas. In de boekenrubriek een recensie van zijn laatste boek 'Ziel in de zorg'.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

RECENSIE

Hoe zal de gezondheidszorg in de toekomst eruitzien? Dat is bij uitstek een vraagstuk voor een trendwatcher als Adjiedj Bakas. In 22 hoofdstukken neemt Bakas de sector onder de loep en schetst vergezichten. Voormalig VWS-minister Edith Schippers schreef het voorwoord. Ook staan er columns in van instituten en bedrijven. De eerste pagina toont een foto van een jongeman met ontbloot bovenlijf, tatoeages, stethoscoop om de nek en een afgezakte joggingbroek. In zijn tour d’horizon toont Bakas zich een optimist. ‘Marktwerking in de zorg is een blijvertje’, voorspelt hij. Het systeem leidt tot een vraaggedreven zorg, waarbij de patiënt meer

0
37

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.