Boeken

Een toezichthouder moet het organisatiebeleid kritisch toetsen. Toeschouwer of toezichthouder geeft concrete handvatten om dat goed te doen.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

RECENSIE

Toeschouwer of toezichthouder
10 Vragen van toezichthouders aan bestuurders
Rolf Robbe & Albert verhoeff
Paperback
124 Pagina’s
Mediawerf
Prijs € 24,95

Een toezichthouder moet het organisatiebeleid kritisch toetsen. Toeschouwer of toezichthouder geeft concrete handvatten om dat goed te doen. De auteurs, trainers op het gebied van toezicht, behandelen tien relevante kwesties voor toezichthouders. Zoals: waar gaan we heen, kunnen we het betalen, kan de bestuurder dit behappen? Ze doen dat aan de hand van casussen, compleet met voorbeelddialogen en kritische vragen.

Telkens komen vier belangrijke voorwaarden terug: de juiste informatie verkrijgen, in je rol blijven, een doelgerichte dialoog voeren

0
16

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.