BOEKEN: Bladeren met, Recensie en Tips

In de Boekenrubriek: Bladeren met Ingrid Widdershoven en Recensie van het boek Goede Raad voor Commissarissen.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Recensie van Goede Raad voor Commissarissen in Zorgvisie magazine nr. 11

BLADEREN MET
Ingrid Widdershoven, bestuurder Koraal Groep

Een klein leven van Hanya Yanagihara bevat thema’s die te maken hebben met mijn werkterrein, jeugd. Het gaat over hoe je jeugd je vormt en hoe lang misbruik kan doorwerken. En hoe nauw de relatie luistert tussen cliënt en hulpverlener.

Het boek draait om vier vrienden die elkaar ontmoeten als studenten. Van een van hen, de hoofdpersoon, krijg je weinig hoogte. Hij heeft vreselijke dingen meegemaakt. Je wilt graag weten wat er is gebeurd, maar als je daar dan achter bent gekomen, denk je: misschien had ik het liever niet geweten. Omdat

0
28

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.