Buikpijn van de problemen op de arbeidsmarkt

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Zorgvisie-hoofdredacteur Eric Bassant
Eric Bassant, hoofdredacteur Zorgvisie. Foto: Herbert Wiggerman

Hoe kom ik aan goede mensen en hoe houd ik ze vast? Die kwestie staat dit jaar bij veel zorgbestuurders bovenaan de lijst met prioriteiten. Nu de economie op volle toeren draait, is de aanzuigende werking van andere sectoren groot. Zorgorganisaties moeten alle zeilen bijzetten om zich te presenteren als een aantrekkelijke werkgever. Hier en daar leidt de nieuwe realiteit tot onrust. Zoals in het hoge noorden van het land waar bestuursvoorzitter Jos Aartsen van het UMCG begin deze maand heeft gesteld dat extra geld voor het aantrekken van verpleeghuispersoneel leidt tot de ‘leegroof’ van ziekenhuizen en thuiszorgorganisaties. Dat is

0
103

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.