Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘BuurtzorgT wordt eigenaar van zichzelf’

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
BuurtzorgT heeft met investeerder Purpose Evergreen Capital een slimme investeringsvorm bedacht. Niet de nieuwe eigenaar maar BuurtzorgT zelf gaat er uiteindelijk met de opbrengst vandoor. Bestuurder Nico Moleman: 'Naast een rentevergoeding aan Purpose blijven alle winsten binnen BuurtzorgT.'
Steward Ownership Integriteit
Foto: Warchi/Getty Images/iStock
Premium
Snelle groei en succes zorgen
Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.