De innovatie

Samen de jungle in met virtual reality.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: Fabrique

Door technische verbeteringen is virtual reality steeds toegankelijker geworden. De apparatuur, waaronder de bril die je draagt om het gevoel te krijgen echt in de film te zitten, is goedkoper geworden. Toch was het tot voor kort niet mogelijk om zonder hulp van een expert een virtualrealityopname te starten. Dat kan nu wel met de virtualreality-installaties van ontwerpers en techneuten van Hack the Planet en strategisch ontwerpbureau Fabrique. Anton Vanhoucke, strateeg bij Fabrique, gaf het concept een simpele bediening zodat ook ouderen de installatie zelfstandig aan kunnen zetten. Een van de installaties staat nu naast het koffiezetapparaat in buurtcentrum Mariahoeve

0
32

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.