De Jeugdwet heeft mij flink beziggehouden’

Een jeugdzorgorganisatie met loodzware administratieve lasten en kinderen met toetsweken. Bertine Lahuis, bestuursvoorzitter van Karakter kinder- en jeugdpsychiatrie, schakelt moeiteloos tussen werk en privé.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: Herbert Wiggerman
Maandag 19 tot woensdag 28 juni

‘Ik heb twee kinderen en ze hadden allebei deze maand een toetsweek. Dat was wel even spannend, maar ze zijn er goed doorheen gekomen. Ze zijn in elk geval allebei over naar het volgende leerjaar; dat is erg mooi.’

De hele maand juni

‘De afgelopen maand ben ik veel bezig geweest met alles wat er speelt in de Jeugdwet. Binnen de organisatie heb ik gesprekken gevoerd over hoe we het allemaal administratief goed kunnen uitvoeren. Er komen drie nieuwe bekostigingsmodellen aan die moeten worden ingevoerd. Is onze ict daar klaar voor? Weten we al

0
45

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.