De maand van

Hans den Hollander heeft een volle agenda. Naast zijn bestuursfunctie bij Tergooi, is hij lid van de raad van toezicht van gehandicaptenzorgorganisatie Bartiméus. 'Mijn rol als toezichthouder is ook een beetje mijn hobby.'

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Hans den Hollander, bestuursvoorzitter Tergooi.

Woensdag 8 november

‘De twee heidagen van het MT begonnen op een verfrissende manier. We hebben sinds kort een nieuwe marketing- en communicatiemanager en ik heb haar gevraagd of we de heidagen met een blik naar buiten konden beginnen. Dat is gelukt. Ze heeft patiënten, familieleden en mantelzorgers uitgenodigd voor speeddates met het MT. Daardoor kregen we nog eens te horen wat patiënten echt belangrijk vinden. Dat had effect. De overige dagen vroegen we ons bij alles af: wat zou de patiënt hiervan vinden?’

Maandag 13 november

‘De week begon met het afhandelen van een klacht van een patiënt. Ik

0
32

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.