De maand van …

Het nieuwe jaar begon intensief voor Eelco Damen. Hij was in januari druk met reguliere overleggen, innovaties, familie en met zijn nevenfuncties voor het Nationaal Holocaustmuseum en de Stichting Vergeten Slachtoffers.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Eelco Damen, bestuursvoorzitter Cordaan.

Naam: Eelco Damen

Functie: Bestuursvoorzitter Cordaan

Organisatie: Cordaan biedt verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning aan zo’n 20.000 mensen vanuit 120 locaties in Amsterdam, Diemen, Huizen en Nieuw-Vennep.

Maandag 1 januari

‘Mijn schoonmoeder van 97 woont samen met haar jeugdliefde van dezelfde leeftijd. Ze hebben elkaar opnieuw ontmoet nadat hun partners waren overleden; inmiddels wonen ze vijftien jaar samen. Hun appartement ademt de sfeer van vroeger. Ze wilden wel een nieuwe bank kopen, maar deden het toch maar niet omdat ze al zo oud zijn. Terwijl het als je ouder wordt en steeds meer thuis zit, juist belangrijk is dat het

0
108

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.