De maand van

Met de livegang van een nieuw epd in aantocht, zitten de weken van Anita Wydoodt stampvol. Ze bereidt het ETZ voor op de livegang van het nieuwe systeem van Epic, maar vergadert ondertussen ook met andere zorgorganisaties in Midden-Brabant.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Anita Wydoodt, bestuurder Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ)

Maandag 5 maart

‘De eerste week van maart stond in het teken van ons nieuwe epd. Ik mocht de aftrap doen van het ‘Klaar voor Ons-EPD’-dagdeel, dat deze week elke dag plaatsvond. In die tijd geven we de leiders van onze organisatie informatie over hoe de communicatiestructuur zal zijn. Een epd is namelijk niet alleen een ict-ding, maar vooral een communicatieverandering. Tijdens dit dagdeel zaten er vijftig leidinggevenden in de zaal. Een gezelschap van dokters, verpleegkundigen en managers, iedereen die een rol heeft om ervoor te zorgen dat de communicatie eind maart goed verloopt. Het was een goede bijeenkomst. Ik

0
28

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.