DE MAAND VAN: Rob Dillmann, bestuursvoorzitter Isala

Hoewel het een ongewone maand was voor Rob Dillmann, was er ook regulier overleg. Het staartje van de griepepidemie drukte hierop zijn stempel.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Rob Dillmann, bestuursvoorzitter Isala
Foto: Wilbert Bijzitter

Dinsdag 5 juni

‘Eens per maand heeft het bestuur een gesprek met een opgenomen patiënt. Hoe is het gegaan, zijn er nog leer- en verbeterpunten. Wat ik dan hoor is dat mensen heel tevreden zijn over de inzet van dokters en verpleegkundigen. Er komen veel positieve punten voorbij, die ik weer kan doorgeven aan de medewerkers. Soms dingen waar we nog aan kunnen werken. Vandaag bijvoorbeeld vond de patiënt dat hij lang had moeten wachten op zijn operatie. We zijn daar al mee bezig. Tijdens een griepperiode bijvoorbeeld komen geplande operaties in de knel, dat wordt tijdens zo’n gesprek bevestigd.

0
76

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.