De maand van

‘Ik vind het belangrijk zo nu en dan mee te draaien’ Het besturen van een ouderenzorgorganisatie in combinatie met het werk voor branchevereniging ActiZ. En af en toe een flink stuk fietsen. Dat zijn de dingen waar Jacqueline Joppe gelukkig van wordt.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Vrijdag 31 maart

‘Voor ActiZ zit ik in de groep ‘Arbeidsmarkt zorg voor ouderen’, waarvan ook vakbonden, ouderenzorgorganisaties en bijvoorbeeld de BTN deel uitmaken. Eens per maand overleggen we, op vrijdag van drie tot acht uur ’s avonds. Niet het meest inspirerende tijdstip, wel een inspirerende bijeenkomst. We proberen creatieve oplossingen te bedenken, zodat leden in de regio hun arbeidstekorten op een slimme manier kunnen

0
40

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.