De politiek van het goede leven

Hetty de With neemt in december na twintig jaar afscheid als bestuurder van De Zijlen. Dit is daarom haar laatste column.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Hetty de With. Foto: Reed/Jan Willem van Vliet

‘Wat kan ik voor je doen?’ is een veelgehoorde vraag binnen onze organisatie. Het is een vrije vertaling van onze missie ‘Betekenis boven beperking’. Die eenvoudige vraag heeft een positieve invloed op het leven van veel mensen. In plaats van dat zij alleen maar benaderd worden als een afhankelijk mens, die hulp nodig heeft van een ander, wordt hiermee ook gevraagd wat door hen gedaan kan worden ten gunste van een ander of de gemeenschap. Voor mensen met, maar ook zonder een verstandelijke beperking in deze tijd een openbaring lijkt het wel: zij kunnen dus écht iets betekenen voor een

0
36

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.