Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

In de regio moet het gebeuren

Bart Kiers schrijft zowel over cure als care. Zijn aandachtsvelden zijn de ziekenhuizen, medisch specialisten, wijkverpleging en ouderenzorg.
Onderwijs en zorgsector zullen regionaal samen moeten optrekken. Alleen dan zal het lukken voldoende mensen te werven voor de vele vacatures in de zorg.
Pag16 18a Arbeidsmarkt Eelk
Doekle Terpstra tijdens het symposium van het Zorgpact: 'Als u het personeelstekort alleen vanuit het belang van uw eigen organisatie gaat benaderen, wordt het niets.' Foto: Eelkje Colmjon/EELK.nl Fotografie
Premium

‘De personeelstekorten zijn echt om

Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.