De stem van de zorgconsument

Eind januari werd in Noord-Holland het burgerinitiatief Zorg Zoals de Westfries het Wil (ZZWW) gelanceerd. Het doel: een beter zorgaanbod, afgestemd op de wensen van de inwoners in de regio.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Beeld: Style-Photography/stock.adobe.com

De zaal van partycentrum De Witte Valk in het Noord-Hollandse dorpje Zwaag heeft een rustieke inrichting. Op de witte muren zitten panelen met behang in eenvoudige barokstijl. Voor het toneel hangen dieprode gordijnen. Achterin staat een meterslange bar met tap. Het is zoeken naar een laatste lege stoel als op 30 januari de aftrap plaatsvindt van het burgerinitiatief Zorg Zoals de Westfries het Wil (ZZWW). Zo’n 165 belangstellenden – velen van middelbare leeftijd maar ook enkele jongeren – zitten in de zaal. De hoge opkomst is een verrassing voor de organisatoren.

ZZWW-voorzitter Hans Schipper opent de avond: ‘Wij willen dat

0
35

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.