De Viermarken neemt governance heel serieus

In de nieuwe governancecode van de BoZ is een paragraaf van het hoofdstuk Specifieke situaties aan ‘kleine organisaties’ gewijd.
rubriek over intern toezicht en medezeggenschap

In de nieuwe governancecode van de BoZ is een paragraaf van het hoofdstuk Specifieke situaties aan ‘kleine organisaties’ gewijd. Van hen verwacht de BoZ dat zij ‘zo veel mogelijk’ de principes en praktische bepalingen uit de code hanteren bij de inrichting van hun governance. ‘Maar ze hoeven deze niet integraal toe te passen gezien hun specifieke aard, omvang en diversiteit.’ Zorgboerderij De Viermarken in Enschede

0
35

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in