Digitale wijkzorg op maat

De ZorgZaak en Sensire/NAAST zetten digitale oplossingen in aanvullend op de zorg. Die ontlasten de wijkverpleegkundige; zij krijgt daardoor meer tijd voor persoonlijk contact met de cliënten.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Zorgvisie ict magazine, nr. 2/2018
René Baljon: ‘Meer online zorg kan het tekort aan verpleegkundigen compenseren.’

Met digitale oplossingen zorgorganisaties in het hele land efficiënter laten werken en te hulp schieten in tijden van een toenemend tekort aan verpleegkundigen. Dat is de missie van NAAST, een zelfstandige dochter van thuiszorg- en verpleegorganisatie Sensire in de Achterhoek. NAAST zet sinds 1 januari 2018 de activiteiten voort van het Medisch Service Centrum (MSC) van Sensire. Verpleegkundigen bij NAAST in Varsseveld reageren dag en nacht via computer of (beeld)telefoon op personenalarmering, kijken mee bij verpleegtechnische handelingen en beoordelen hartfilmpjes van cliënten die via huisartsen binnenkomen. Met de verzelfstandiging van het MSC in de dochter NAAST wil Sensire ook andere

0
64

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.