We doen het, maar wel op de Humanitas-manier’

‘Flikker op Van Herk met je urgentie.’ Dat kreeg Gijsbert van Herk van medewerkers te horen toen hij aankondigde dat het echt anders moest bij Stichting Humanitas. De bestuursvoorzitter houdt van discussie en strijd. ‘Je moet de grens opzoeken, anders verandert er niets.’

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: Fotobureau Roel Dijkstra

Boven de hoofdingang staat met koeienletters: Humanitas Akropolis. Binnen doorkruisen een paar bewoners de grote hal van het levensloopbestendige woonzorgcomplex, dat bestaat uit appartementen en een verpleeghuis. Bij de kapsalon zitten twee dames onder de droogkap. Slechts enkele meters verderop is het kantoor van Gijsbert van Herk, voorzitter van de raad van bestuur van stichting Humanitas, dat met zo’n dertig locaties op het gebied van zorg, wonen, welzijn en maatschappelijke dienstverlening tot de grootste aanbieders in de regio Rotterdam en Nederland behoort. Van Herk wil graag dat bewoners, cliënten en familieleden gemakkelijk bij hem binnen kunnen stappen om te zeggen

0
217

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.