Droombeeld wordt werkelijkheid

Hoe gaat dat normaliter als je een verouderd verzorgingshuis moet vervangen door een modern woonzorgcomplex? Met een klein team wordt een plan ontwikkeld, dan ga je naar de gemeente en vervolgens organiseer je een inspraakavond voor de burgers. In Kaatsheuvel gaat het anders.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Zorgvisie magazine, nr. 7, 2018
Een artist impression van Park Vossenberg. Beeld: Stichting Maasduinen

Vossenberg is een van de locaties waar Stichting Maasduinen ouderenzorg verleent. Het gebouw dateert van 1981 en staat op een 4 hectaren groot stuk grond met een aantal oude volkstuintjes. Op het terrein bevinden zich ook een kapel en een kleine begraafplaats, restanten uit de tijd dat de paters van de Sint-Antoniusstichting hier de dienst uit maakten. Het geheel is nu eigendom van Stichting Maasduinen. Toen Martin van de Ruit twee jaar geleden als bestuurder aantrad, werd al tien jaar gepraat over nieuwbouw voor het verzorgingstehuis. Om allerlei redenen kwam het steeds niet tot uitvoering. ‘Het plan behelsde niet veel

0
251

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.