Een casemanager moet vlieguren maken’

Robbert Huijsman is in zijn nopjes: het Actieplan casemanagement wordt verlengd. Eigenlijk zou het op 31 juli stoppen, maar het gaat in ieder geval door tot het eind van het jaar. Hard nodig, vindt Huijsman, want casemanagement dementie is onzichtbaar geworden.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Robbert Huijsman
Robbert Huijsman

Huijsman is vanuit de Erasmus Universiteit Rotterdam projectleider van het Actieplan casemanagement. Daarnaast is hij bij Vilans aangesteld als programmaleider ‘Dementiezorg voor elkaar’. Een vierjarig programma dat wordt uitgevoerd door Vilans, Trimbos, Movisie, NIVEL en Pharos met een subsidie van VWS van 6 miljoen euro. Het programma richt zich onder meer op verbetering van de dementiezorg van nu. Samenwerkingsverbanden van professionals kunnen van elkaar leren en hun werk verbeteren. Daarom is bijvoorbeeld een pool van adviseurs ingesteld die beschikbaar is voor het beantwoorden van hulpvragen uit het veld. De adviseurs kunnen per jaar zo’n zestig vragen aan. In het eerste

0
62

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

0
62
Carina van Aartsen
Carina van Aartsen
http://www.zorgvisie.nl
Carina van Aartsen is redacteur cure bij Zorgvisie. Als aandachtsgebied heeft zij de thema´s: kwaliteit en veiligheid, zorgverzekeraars en financiën.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.