Een haalbare businesscase

Huurwoningen voor mensen met een intensieve zorgvraag in het middensegment. De propositie van Syntrus Achmea en FAME planontwikkeling is aantrekkelijk voor een grote groep ouderen, voor investeerders en zeker ook voor vvt-organisaties.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
zorgvastgoed
Een doorkijkje naar de 'Buurtkamer' in woongebouw Juliana in Nijmegen. Foto: FAME Planontwikkeling

De wereld is veranderd sinds de opkomst van het bejaardenhuis in de jaren ‘60. Een klein kamertje met gedeeld sanitair waar mensen vanaf hun 65ste achterover mochten leunen en volledig verzorgd de jaren tot hun dood sleten. Een concept dat mede uit de toen heersende woningnood is geboren. Nu blijven mensen zo lang mogelijk thuis wonen. En als hun zorgbehoefte dat onmogelijk maakt, willen ze een volledig geoutilleerd tweekamerappartement met alle nodige zorg en begeleiding, ook sociale activiteiten, binnen handbereik. In deze bewoordingen schetst Daan Tettero van Syntrus Achmea Real Estate & Finance (RE&F) het klimaat waarin de samenwerking met

0
66

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.