Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

FOCUS: Eindelijk naar België

Beleid, management en politiek zijn de aandachtsgebieden van Eric Bassant. Voor Zorgvisie becommentarieert hij trends en thema's.
De Drie Notenboomen is dichtbij de export van zijn formules. De pionier in franchiseformules voor zorgondernemers heeft een vergunning om in België te starten met Thomashuizen. In Nederland wordt de expansie afgeremd door wet- en regelgeving.
Focus Nieuwe verdienmodellen
Directeur Anke Blokhuis en hoofd marketing, communicatie en innovatie Sander Speleman van De Drie Notenboomen. Foto: Herbert Wiggerman
Premium

De Drie Notenboomen (DDN) in

Premium

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.