FOCUS: Eindelijk naar België

De Drie Notenboomen is dichtbij de export van zijn formules. De pionier in franchiseformules voor zorgondernemers heeft een vergunning om in België te starten met Thomashuizen. In Nederland wordt de expansie afgeremd door wet- en regelgeving.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Focus Nieuwe verdienmodellen
Directeur Anke Blokhuis en hoofd marketing, communicatie en innovatie Sander Speleman van De Drie Notenboomen. Foto: Herbert Wiggerman

De Drie Notenboomen (DDN) in Gouda is ongeveer vijftien jaar geleden opgericht door oud-reclameman Hans van Putten. In 2013 verkocht hij zijn aandelen aan zorgondernemer Loek Winter. Het bedrijf is eigenaar van de franchiseformules Thomashuis, Herbergier, ZorgButler en Thomas op Kamers: kleinschalige woonvoorzieningen die worden gemanaged door zelfstandige ondernemers. In een Thomashuis wonen negen mensen met een verstandelijke beperking. In een Herbergier is plaats voor zestien mensen met dementie, terwijl de jonge zorgconcepten ZorgButler en Thomas op Kamers zich richten op respectievelijk ouderen met een lichte zorgvraag en jongeren met problemen op het gebied van zelfstandigheid.

Frisse blik

DDN heeft

0
320

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.