Goed of slecht nieuws?

Het centraal planbureau draait op dit moment overuren om de verschillende verkiezingsprogramma’s van politieke partijen door te rekenen. Die willen de lage kosten en hoge opbrengsten van hun programma’s graag voorleggen aan de kiezers. En tja, na doorrekening blijkt dan altijd dat die kosten toch wat hoger en die opbrengsten wat lager zijn dan gehoopt.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Zorgvisie magazine, nr. 7, 2018
Wouter Bos, bestuursvoorzitter VUmc. Foto: Fotoburo Dijkstra bv

Of die oppositiepartijen dat dit jaar allemaal weer zullen doen, weet ik niet. Zo kost de invoering van een Nationaal Zorgfonds volgens het CPB al snel ruim 5 miljard euro; geld wat toch ergens vandaan zal moeten komen. Bij het CPB zullen vage pleidooien voor minder bureaucratie immers niet snel oplopen tot

0
7

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.