Het draait in de ggz om authenticiteit’

Terugkijkend op de maand maart sprong het symposium, waarop een ex-patiënt vertelde over haar ervaringen met de zorg eruit voor Roel Verheul. En privé het optreden van zijn zesjarige dochter.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Roel Verheul, voorzitter raad van bestuur de Viersprong

➜ ‘Ik ben ruim zes jaar bestuurslid bij GGZ Nederland. Op deze donderdag kwamen we samen om te overleggen over Rom. Het is een mooi initiatief, maar de focus ligt te veel op responspercentages in plaats van wat de resultaten zeggen over de voortgang van behandelingen en hoe de ene afdeling het doet ten opzichte van de andere. Tijdens de bespreking hebben we als GGZ Nederland bezworen dat we teruggaan naar de bedoeling van Rom.’

Vrijdag 10 maart

➜ ‘Authenticiteit en oprechte betrokkenheid zijn enorm belangrijk in de ggz. Dat inzicht had ik tijdens het afscheid van

0
46

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.