Hoofdkantoor op zak

Platform Verbinden met Zorg biedt zzp’ers en ondernemingen in de zorg een virtueel kantoor dat alle administratie verwerkt en vragers en aanbieders eenvoudig bij elkaar brengt.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: M. Schuppich/Fotolia

‘Ons platform kan een enorme verschuiving teweegbrengen in de care en dan vooral in de organisatievorm waarin mensen werken’, zegt Harry Woldendorp, een van de vier partners van de Stichting Verbinden met Zorg. ‘Voor verpleegkundigen en verzorgenden is het dankzij het platform veel gemakkelijker om als zzp’er te gaan werken en zorginstellingen kunnen dankzij ons systeem tot wel 90 procent besparen op hun overhead.’

Samen met Sander Duindam, eveneens partner, zit hij in een vrijwel lege kantoorruimte in Baarn. Een koffiezetapparaat, een waterkoker, een computer, een tafel en wat stoelen: dat is het wel. ‘Meer hebben we niet nodig. Deze

0
90

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.