ICT Kort: Nieuw beeldroutingsysteem voor Franciscus Gasthuis & Vlietland

Rubriek ICT Kort met nieuwsartikelen en nieuwsflitsen.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: Franciscus Gasthuis & Vlietland

Franciscus Gasthuis & Vlietland gaat de komende twee jaar achttien operatiekamers gefaseerd uitrusten met het NUCLeUS beeldroutingsysteem van Sony.
AVEX is de leverancier en integrator van dit systeem.

‘De belangrijkste reden om voor NUCLeUS van Sony te kiezen, zijn de uitgebreide functionele mogelijkheden zoals de Telestratie en Horizon correctie App’, vertelt Lauren Pollinger, projectmanager binnen het ziekenhuis. ‘Daarnaast draagt het beeldroutingsysteem bij aan een verbetering van de workflow voor de medewerkers op operatiekamers.’ Met het systeem zijn video’s en foto’s eenvoudig toe te voegen aan het epd en is er volledige toegang tot het beeldmateriaal bij eventuele complicaties, tot drie

0
125

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.