Ik probeer altijd verbindingen te leggen’

Een baan vol innovaties en nieuwe kansen, in een organisatie die ziekenhuiszorg, verpleeghuiszorg en thuiszorg biedt. Zo ziet Pauline Terwijn haar functie als bestuursvoorzitter van Pantein.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Oktober

‘Deze maand startte met een ontbijtsessie met de burgemeesters en wethouders van vijf grote gemeenten in onze regio, de voorzitters van de huisartsen-, zorg- en welzijnsorganisaties en werkgevers en scholen in de omgeving. We kijken al lange tijd naar wat wij gezamenlijk kunnen doen om de mensen in de regio gezond te houden, want we weten dat we door samenwerking meer kunnen bereiken. Zo’n bijeenkomst geeft mij ook input om met mijn eigen medewerkers te kijken naar hun gezondheid. Zijn ze in balans, wat kunnen ze doen aan gezondheid binnen hun team? Als je oog hebt voor gezondheid en

0
30

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.