Ik vind het leuk om met de voeten in de modder te staan’

Vier dagen besturen, een dag op de werkvloer en regelmatig ’s avonds een duik in de Noordzee. Marc Blom wil niet alleen maar bestuurder zijn.
Marc Blom, lid raad van bestuur Parnassia Groep

Woensdag 5 juli

‘Ik heb deze week drie dagen lang overleg gehad met de directies van al onze zorgbedrijven. Intensieve, maar belangrijke dagen. In alle gesprekken hoorde ik de wachtlijstenproblematiek terug. We hebben in totaal meer dan duizend mensen op de wachtlijst staan. Naar aanleiding van deze overlegdagen heb ik de verzekeraars gevraagd of ze ons ruimte kunnen geven om out of the box te denken, weg van de afvinklijstjes. Dan kunnen we echt een deuk in de wachtlijsten slaan. Sommige verzekeraars vinden dat moeilijk, andere staan er positief tegenover’

Vrijdag 7 juli

‘Naast bestuurder ben ik een dag per

0
92

Wilt u onbeperkt toegang tot de Zorgvisie magazine artikelen?

De Zorgvisie magazine artikelen zijn exclusief voor onze Zorgvisie Professional abonnees. Deze abonnees ontvangen 12x per jaar een print exemplaar van Zorgvisie magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Zorgvisie magazine.

Hebt u een Zorgvisie Compact abonnement en wilt u ook alle magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een Zorgvisie Professional abonnement.

Heeft u al een Zorgvisie Professional abonnement? Log dan hier in